martes, 14 de mayo de 2013

Escalada a Montblanc

Aquest diumenge hem anat a escalar. Feia un munt de mesos que no em posava els peus de gat i el cul continua pesant-me!!
Les últimes vegades que havia anat a escalar la bebechuza encara era molt petita i no es bellugava així que anar amb ella era relativament fàcil.
Ara no para quieta i ja pesa bastant, així que hem de buscar llocs on es pugui arribar fàcilment i que ella es pugui bellugar amb relativa seguretat.
Aquesta vegada hem anat a Montblanc. El camí per arribar es millor fer-lo amb 4x4, però un cop deixem el cotxe el camí és molt fàcil i bonic, amb les pluges d'aquesta primavera estava preciós.
És una zona d'escalada perfecte per l'hivern, ja que hi ha sol i no hi bufa l'aire. Hi ha vies de diferents dificultats així que tothom es pot divertir.
Com he dit la zona d'escalada està molt a prop de Montblanc, així que després d'un matí d'escalada es pot anar a visitar la ciutat, que es maquíssima!
Nosaltres vam dinar uns entrepans allà mateix. Quina meravella el BLW, que la nena pugui menjar un bocata de truita com nosaltres i no tenir que portar pures ni coses extres és genial!!!

Jo no vaig poder fer fotos aquestes estan tretes d'aquí i aquí

A veure si poc a poc puc actualitzar els millors llocs per anar amb bebes

No hay comentarios:

Publicar un comentario