martes, 30 de julio de 2013

Pastis de pastanaga

L'any 96 vaig estar a Canadà i vaig tastar el pastís de pastanaga amb frosting de formatge i crec que des d'aquell moment vaig tenir una petita adicció.7
Recordo només arribada de Canadà, anar a  la bagel shop, per pode menjar bagels i pastis de formatge. No ho podia resistir
Des dellavors n'he preparat varies vegades a casa, ja sigui com a pastís o com a magdalenes. I crec que ara, tants anys després, he trobat la recepta perfecte!

És una adaptació del Heavenly carrot cake, del llibre "the Clandestine Cake Club"

Ingredients
170 gr farina
2 cullaradetes llevadura
1 cullaradeta bicarbonat
1 cullaradeta canela
1 cullaradeta especies (clau, nou moscada, gingebre...)
170 gr sucre moreno
2 ous
125 ml oli
170 gr pastanagues ratllades
el suc d'una taronja

Cobertura
150gr filadelfia
200 gr sucre glass

Forn 180º

Barregem en un bol la farina, la llevadura, bicarbonat, sucre i especies. En un altre bol batem els ous i l'oli i ho incorporem a la barreja seca. Quan estigui tot ben barrejat afegim la pastanaga i el suc d'una taronja. Si ens agrada podem posar un grapat de nous.
Ho posem al motllo i al forn uns 40-45 minuts

Mentres tant podem fer la cobertura de formatge, amb una batedora batim el formatge amb el sucre fins que quedi una textura pomada.

Quan el pastis estigui ben fred ho podem pel damunt! Queda deliciós!!!!!!!

2 comentarios: